dcsimg
Слика од Trichoplax Schulze 1883
Life » » Metazoa

Трихоплакс

Placozoa

2013 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Placozoa (Трихоплакс) is a phylum of Metazoa.

EOL има податоци за 12 атрибути, и тоа:

2013 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Трихоплакс

Средините во кои живеат многу видови на Трихоплакс. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Трихоплакс.

Живеалишта на Трихоплакс

Средините во кои живеат многу видови на Трихоплакс. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Трихоплакс.