dcsimg
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Selaginellales is an order of Archaeplastida.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Selaginellales. Погледајте го овој вид на GBIF