dcsimg
Mildred Ehrenfeld   cc-by-nc-sa

Asteraceae (Daisy Family) is a family of plants. Flowers are visited by Papilio menatius morelius.

EOL има податоци за 38 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на главоцветни. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на главоцветни

Средините во кои живеат многу видови на главоцветни. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови главоцветни.

Mildred Ehrenfeld   cc-by-nc-sa

Живеалишта на главоцветни

Средините во кои живеат многу видови на главоцветни. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови главоцветни.