dcsimg
  cc-by-nc-sa-3.0

Boletaceae (Boletes) is a family of Fungi.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Boletaceae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Boletaceae

Средините во кои живеат многу видови на Boletaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Boletaceae.

  cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Boletaceae

Средините во кои живеат многу видови на Boletaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Boletaceae.