dcsimg
Proyecto Agua   cc-by-nc-sa

Spiralia (Spiralians) is a group of animals. There are 147091 species of Spiralia, in 20827 genera and 2429 family. This group has been around since the Ediacaran Period. Spiralia includes groups like Entoprocta, Мовести животни, and Nemertea.

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Живеалишта на Spiralia

Средините во кои живеат многу видови на Spiralia. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Spiralia.

Proyecto Agua   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Spiralium

Средините во кои живеат многу видови на Spiralia. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Spiralia.