dcsimg
2009 Zbyszek Boratynski   cc-by-3.0

Cebidae е семејство на Примати.

EOL има податоци за 22 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Cebidae. Погледајте го овој вид на GBIF
2009 Zbyszek Boratynski   cc-by-3.0

Живеалишта на Cebidae

Средините во кои живеат многу видови на Cebidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Cebidae.

Живеалишта на Cebidae

Средините во кои живеат многу видови на Cebidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Cebidae.