dcsimg
JAMSTEC   cc-by-nc-4.0

Actinopterygii (зракоперки) е класа на ’рбетници.

EOL има податоци за 25 атрибути, и тоа:

JAMSTEC   cc-by-nc-4.0

Живеалишта на зракоперки

Средините во кои живеат многу видови на зракоперки. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови зракоперки.

Живеалишта на зракоперки

Средините во кои живеат многу видови на зракоперки. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови зракоперки.