dcsimg
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Opisthothelae е подред на пајаци.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Opisthothelae. Погледајте го овој вид на GBIF