dcsimg
Marcello Consolo   cc-by-nc-sa

Ecdysozoa (Ecdysozoans) is a group of animals. There are 1112011 species of ecdysozoans, in 109207 genera and 4308 families. This group has been around since the Ediacaran Period. Ecdysozoans includes groups like Roundworms and Horsehair Worms.

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Живеалишта на Ecdysozoa

Средините во кои живеат многу видови на Ecdysozoa. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Ecdysozoa.

Marcello Consolo   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Ecdysozoa

Средините во кои живеат многу видови на Ecdysozoa. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Ecdysozoa.