dcsimg
2010 Moorea Biocode   cc-by-nc-sa-3.0

Stylommatophora е ред на Полжави.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Stylommatophora. Погледајте го овој вид на GBIF