dcsimg
Padgette Steer   cc-by-nc-sa-3.0

Chondrichthyes (’рскавични риби) е класа на ’рбетници.

EOL има податоци за 14 атрибути, и тоа:

Padgette Steer   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на ’рскавични риби

Средините во кои живеат многу видови на ’рскавични риби. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови ’рскавични риби.

Живеалишта на ’рскавични риби

Средините во кои живеат многу видови на ’рскавични риби. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови ’рскавични риби.