dcsimg
Brbol   cc-by-nc-sa

Ctenomyidae е семејство на глодачи.

EOL има податоци за 21 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Ctenomyidae. Погледајте го овој вид на GBIF
Brbol   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Ctenomyidae

Средините во кои живеат многу видови на Ctenomyidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Ctenomyidae.

Живеалишта на Ctenomyidae

Средините во кои живеат многу видови на Ctenomyidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Ctenomyidae.