dcsimg
Foth et al.   cc-by-sa-3.0

Rhynchosauria е ред на ’рбетници.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Rhynchosauria. Погледајте го овој вид на GBIF