dcsimg
Mann, A., Henrici, A.C., Sues, HD. Sharpe, H. et al. (2023).   cc-by-sa-3.0

Edaphosauridae е семејство на ’рбетници.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Edaphosauridae. Погледајте го овој вид на GBIF
Mann, A., Henrici, A.C., Sues, HD. Sharpe, H. et al. (2023).   cc-by-sa-3.0

Живеалишта на Edaphosauridae

Средините во кои живеат многу видови на Edaphosauridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Edaphosauridae.

Живеалишта на Edaphosauridae

Средините во кои живеат многу видови на Edaphosauridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Edaphosauridae.