dcsimg

Ophiacodontidae е семејство на ’рбетници.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Ophiacodontidae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Ophiacodontidae

Средините во кои живеат многу видови на Ophiacodontidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Ophiacodontidae.

Живеалишта на Ophiacodontidae

Средините во кои живеат многу видови на Ophiacodontidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Ophiacodontidae.