dcsimg
2005 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на гуштерокарлични. Погледајте го овој вид на GBIF