dcsimg
2010 University of California Museum of Paleontology   cc-by-3.0

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

2010 University of California Museum of Paleontology   cc-by-3.0

Живеалишта на Sauropterygium

Средините во кои живеат многу видови на Sauropterygia. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Sauropterygia.

Живеалишта на Sauropterygia

Средините во кои живеат многу видови на Sauropterygia. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Sauropterygia.