dcsimg
2013 Adam G. Clause   cc-by-nc-sa-3.0

Peripatidae е семејство на Кадифени црви.

EOL има податоци за 21 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Peripatidae Evans 1901. Погледајте го овој вид на GBIF
2013 Adam G. Clause   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Peripatidae Evans 1901

Средините во кои живеат многу видови на Peripatidae Evans 1901. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Peripatidae Evans 1901.

Живеалишта на Peripatidae Evans 1901

Средините во кои живеат многу видови на Peripatidae Evans 1901. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Peripatidae Evans 1901.