dcsimg
2010 Bill Stagnaro   cc-by-sa-3.0

Didelphimorphia е ред на цицачи.

EOL има податоци за 8 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Didelphimorphia. Погледајте го овој вид на GBIF