dcsimg
Cludio Dias Timm   cc-by-nc-sa

Dasypodidae (long-nosed armadillos) is a family of mammals.

EOL има податоци за 26 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на оклопници

Живеалишта на оклопници

Средините во кои живеат многу видови на оклопници. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови оклопници.

Cludio Dias Timm   cc-by-nc-sa

Живеалишта на оклопници

Средините во кои живеат многу видови на оклопници. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови оклопници.