dcsimg
2013 Simon J. Tonge   cc-by-3.0

Viverridae (цибетки) е семејство на цицачи.

EOL има податоци за 22 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на цибетки. Погледајте го овој вид на GBIF
2013 Simon J. Tonge   cc-by-3.0

Живеалишта на цибетки

Средините во кои живеат многу видови на цибетки. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови цибетки.

Живеалишта на цибетки

Средините во кои живеат многу видови на цибетки. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови цибетки.