dcsimg
2013 Simon J. Tonge   cc-by-3.0

Tupaiidae е семејство на цицачи.

EOL има податоци за 23 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Tupaiidae Gray 1825. Погледајте го овој вид на GBIF
2013 Simon J. Tonge   cc-by-3.0

Живеалишта на Tupaiidae Gray 1825

Средините во кои живеат многу видови на Tupaiidae Gray 1825. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Tupaiidae Gray 1825.

Живеалишта на Tupaiidae Gray 1825

Средините во кои живеат многу видови на Tupaiidae Gray 1825. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Tupaiidae Gray 1825.