dcsimg
Phil Myers, Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor   cc-by-nc-sa-3.0

Pteronotus parnellii е вид на Лилјаци во семејството Mormoopidae.

EOL има податоци за 41 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Pteronotus parnellii (Gray 1843). Погледајте го овој вид на GBIF