dcsimg
N Sloth   cc-by-nc

Chiroptera (Лилјаци) е ред на цицачи.

EOL има податоци за 21 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Лилјаци. Погледајте го овој вид на GBIF
N Sloth   cc-by-nc

Живеалишта на Лилјаци

Средините во кои живеат многу видови на Лилјаци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Лилјаци.

Живеалишта на Лилјаци

Средините во кои живеат многу видови на Лилјаци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Лилјаци.