dcsimg
Phil Myers, Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor   cc-by-nc-sa-3.0

Phyllostomidae е семејство на Лилјаци.

EOL има податоци за 26 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Phyllostomidae. Погледајте го овој вид на GBIF
Phil Myers, Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Phyllostomidae

Средините во кои живеат многу видови на Phyllostomidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Phyllostomidae.

Живеалишта на Phyllostomidae

Средините во кои живеат многу видови на Phyllostomidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Phyllostomidae.