dcsimg
2011 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Diprotodontia (двопреднозаби) е ред на цицачи.

EOL има податоци за 8 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на двопреднозаби. Погледајте го овој вид на GBIF