dcsimg
  cc-by-nc

Macropodiformes (кенгуролики) е подред на цицачи.

EOL има податоци за 7 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на кенгуролики. Погледајте го овој вид на GBIF