dcsimg
Scott Bowers   cc-by-nc

Hipposideridae е семејство на Лилјаци.

EOL има податоци за 24 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Hipposideridae Lydekker 1891. Погледајте го овој вид на GBIF
Scott Bowers   cc-by-nc

Живеалишта на Hipposideridae Lydekker 1891

Средините во кои живеат многу видови на Hipposideridae Lydekker 1891. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Hipposideridae Lydekker 1891.

Живеалишта на Hipposideridae Lydekker 1891

Средините во кои живеат многу видови на Hipposideridae Lydekker 1891. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Hipposideridae Lydekker 1891.