dcsimg
Brbol   cc-by-nc-sa

Sphenacodontidae е семејство на ’рбетници.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Sphenacodontidae. Погледајте го овој вид на GBIF
Brbol   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Sphenacodontidae

Средините во кои живеат многу видови на Sphenacodontidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Sphenacodontidae.

Живеалишта на Sphenacodontidae

Средините во кои живеат многу видови на Sphenacodontidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Sphenacodontidae.