dcsimg

Protorosauridae е семејство на ’рбетници.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Protorosauridae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Protorosauridae

Средините во кои живеат многу видови на Protorosauridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Protorosauridae.

Живеалишта на Protorosauridae

Средините во кои живеат многу видови на Protorosauridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Protorosauridae.