dcsimg
2013 University of California Museum of Paleontology   cc-by-3.0

Drepanosauridae е семејство на ’рбетници.

EOL има податоци за 5 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Drepanosauridae. Погледајте го овој вид на GBIF
2013 University of California Museum of Paleontology   cc-by-3.0

Живеалишта на Drepanosauridae

Средините во кои живеат многу видови на Drepanosauridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Drepanosauridae.

Живеалишта на Drepanosauridae

Средините во кои живеат многу видови на Drepanosauridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Drepanosauridae.