dcsimg
Phil Myers, Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor   cc-by-nc-sa-3.0

Serpentes е подред на лушпари.

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Phil Myers, Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Serpente

Средините во кои живеат многу видови на Serpentes. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Serpentes.

Живеалишта на Serpentes

Средините во кои живеат многу видови на Serpentes. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Serpentes.