dcsimg
Sam Kieschnick   cc-by-4.0

Litaneutria minor е вид на Богомолки во семејството Mantidae.

EOL има податоци за 13 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Litaneutria minor Scudder 1872. Погледајте го овој вид на GBIF