dcsimg

Elopterygidae е семејство на диносаурус.

EOL има податоци за 6 атрибути, и тоа:

Живеалишта на Elopterygidae

Средините во кои живеат многу видови на Elopterygidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Elopterygidae.

Живеалишта на Elopterygidae

Средините во кои живеат многу видови на Elopterygidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Elopterygidae.