dcsimg
  cc-publicdomain

Mormyridae е семејство на зракоперки.

EOL има податоци за 33 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Mormyridae. Погледајте го овој вид на GBIF
  cc-publicdomain

Живеалишта на Mormyridae

Средините во кои живеат многу видови на Mormyridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Mormyridae.

Живеалишта на Mormyridae

Средините во кои живеат многу видови на Mormyridae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Mormyridae.