dcsimg
2001 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Gymnotiformes е ред на зракоперки.

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Gymnotiformes. Погледајте го овој вид на GBIF