dcsimg
Phil Myers, Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor   cc-by-nc-sa-3.0

Rhinolophidae (потковичари) е семејство на Лилјаци.

EOL има податоци за 27 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на потковичари. Погледајте го овој вид на GBIF
Phil Myers, Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на потковичари

Средините во кои живеат многу видови на потковичари. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови потковичари.

Живеалишта на потковичари

Средините во кои живеат многу видови на потковичари. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови потковичари.