dcsimg
Phil Myers, Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor   cc-by-nc-sa-3.0

Megadermatidae е семејство на Лилјаци.

EOL има податоци за 24 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Megadermatidae H. Allen 1864. Погледајте го овој вид на GBIF
Phil Myers, Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Megadermatidae H. Allen 1864

Средините во кои живеат многу видови на Megadermatidae H. Allen 1864. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Megadermatidae H. Allen 1864.

Живеалишта на Megadermatidae H. Allen 1864

Средините во кои живеат многу видови на Megadermatidae H. Allen 1864. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Megadermatidae H. Allen 1864.