dcsimg

Uta nolascensis е вид на лушпари во семејството Phrynosomatidae.

EOL има податоци за 18 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Uta nolascensis Van Denburgh & Slevin 1921. Погледајте го овој вид на GBIF