dcsimg
Joan   cc-by-nc-4.0

EOL има податоци за 10 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Uta stansburiana uniformis Pack & Tanner 1970. Погледајте го овој вид на GBIF