dcsimg
kjparker   cc-by-nc-4.0

EOL има податоци за 10 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Uta stansburiana nevadensis Ruthven 1913. Погледајте го овој вид на GBIF