dcsimg
2010 Barry Breckling   cc-by-nc-sa-3.0

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Uta stansburiana stansburiana Baird & Girard 1852. Погледајте го овој вид на GBIF