dcsimg
Museum of Comparative Zoology, Harvard University   cc-by-nc-sa-3.0

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Uta stansburiana taylori Smith 1935. Погледајте го овој вид на GBIF