dcsimg
2005 Cirrus Digital Imaging   cc-by-nc-sa-3.0

Pentatomomorpha е инфраред на стеници.

EOL има податоци за 10 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Pentatomomorpha. Погледајте го овој вид на GBIF