dcsimg
Phil Myers, Museum of Zoology, University of Michigan-Ann Arbor   cc-by-nc-sa-3.0

Sigmodontinae е потсемејство на глодачи во семејството ’рчковци.

EOL има податоци за 16 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Sigmodontinae. Погледајте го овој вид на GBIF