dcsimg
Priya Singh   cc-by-nc-4.0

Rhizomyinae е потсемејство на глодачи во семејството слепи кучиња.

EOL има податоци за 8 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Rhizomyinae Winge 1887. Погледајте го овој вид на GBIF