dcsimg
Guilherme Siniciato Terra Garbino   cc-by-nc-4.0

Vampyriscus bidens е вид на Лилјаци во семејството Phyllostomidae.

EOL има податоци за 33 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Vampyriscus bidens (Dobson 1878). Погледајте го овој вид на GBIF