dcsimg

Vampyriscus brocki е вид на Лилјаци во семејството Phyllostomidae.

EOL има податоци за 33 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Vampyriscus brocki (Peterson 1968). Погледајте го овој вид на GBIF