dcsimg
2008 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Pelecaniformes (пеликановидни) е ред на птица.

EOL има податоци за 9 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на пеликановидни. Погледајте го овој вид на GBIF
2008 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на пеликановидни

Средините во кои живеат многу видови на пеликановидни. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови пеликановидни.

Живеалишта на пеликановидни

Средините во кои живеат многу видови на пеликановидни. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови пеликановидни.