dcsimg
Patricia Jones, Animal Diversity Web Matthew C. and Tricia Jones   cc-by-nc-sa-3.0

EOL има податоци за 12 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Uta stansburiana stejnegeri Schmidt 1921. Погледајте го овој вид на GBIF